Uw partner voor dé perfecte BBQ!

korting voor grotere partijen

Heeft u een BBQ voor grotere groepen of partijen? Dan kunt u gebruik maken van aantrekkelijke kortingen:

• 20-29 personen: 5% korting

• 30-49 personen: 7,5% korting

• Vanaf 50 personen: 10% korting

Deze kortingen gelden niet voor het buurt/club BBQ-vleespakket. De toepasbare korting wordt niet weergegeven tijdens uw online bestelling, maar achteraf verrekend op de factuur die u van ons ontvangt.

samengestelde bbq-pakketten

Om de keuze makkelijker te maken hebben wij verschillende pakketten samengesteld welke u online kunt bestellen. Wat uw keuze ook wordt, wij staan ervoor dat het vlees en uw eventuele aanvullende pakket, keurig wordt verzorgd en feestelijk wordt gepresenteerd. Liefhebbers van vis en vegetariërs hebben ook volop keuze uit ons uitgebreide assortiment. 

 

Lekker BBQ'en is niet alleen vlees eten natuurlijk! Er horen ook andere lekkernijen bij. Als u wilt verwennen wij u met aanvullende heerlijkheden uit eigen keuken. Dit aanvullende pakket bestaat uit diverse salades en vers gebakken stokbrood. Alle pakketten kunt u rustig bekijken op deze website en zelfs online bestellen! U kunt ook onze folder downloaden en uw bestelling per e-mail aan ons doorgeven. Mocht u vragen hebben over ons BBQ-assortiment kunt altijd even contact met ons opnemen.

verstand van overheerlijk bbq'en

BBQ'en is de creatieve manier van buiten tafelen als de zon schijnt. Vooral als je met een grote groep mensen een feestelijk avondje wil beleggen. De ideale manier om van je stoel te komen! Een gezellig praatje met elkaar rond de gloeiende kolen, onder het genot van een drankje en een lekker hapje van de KeurslagerMaar natuurlijk niet minder gezellig als je in huiselijke kring een leuke middag of avond wil beleven. De smaak van onze BBQ-specialiteiten is er hoe dan ook niet minder om! 

 

Al geruime tijd verkopen wij vlees met een goed verhaal. We hechten waarde aan het welzijn van dieren. Ons rundvlees heet Weidevlees en komt van onze vaste meester uit Cromvoirt. Het varkensvlees is van het Krull-concept en de kip komt van de Gildehoen Boerderij

makkelijk, compleet en geen gedoe

Alles wat u nodig heeft voor een geslaagde BBQ hebben wij voor u in huis en kan deels zelfs kosteloos worden gebruikt:

  • Het gebruik van een gas-BBQ is gratis.
  • Kosten voor het gebruik van gas en het schoonmaken van de BBQ bedragen €22,00.
  • Voor het bezorgen en ophalen binnen Liempde geldt een tarief van € 7,00.
  • Voor het bezorgen en ophalen in Boxtel en omliggende gemeenten geldt een tarief van €17,50.
  • Bij bestellingen vanaf 15 personen zijn borden en bestek gratis en mogen servetschoon retour.