Feesten, partijen en evenementen!

buitgengewoon compleet

 Vraagt uw baas u om een personeelsfeest te organiseren? Vertrouwen uw vrienden op een geslaagd tuinfeest? Of heeft uw weddingplanner het ineens af laten weten? Geen enkele reden tot paniek! Putmans Verhuur kan voor elke feestelijke gelegenheid een geslaagde culinaire dag aanbieden. Bovendien nemen wij het nodige regelwerk uit handen. Putmans Verhuur staat voor ongekende kwaliteit met een persoonlijke touch. 

Met vers bereide producten, creativiteit en maatwerk verzorgen wij een volledig buffet, natuurlijk perfect afgestemd op uw wensen. Wilt u ook gebruik maken van onze drankenservice? Dan hebben wij voor u de keus uit frisdranken, bieren, koffie en thee. Uiteraard leveren wij vanuit onze eigen slijterij ook wijnen en andere alcoholische dranken.

 

Heeft u onverhoopt niet genoeg, dan staat onze vaste contactpersoon 24 uur per dag tot uw beschikking om de voorraad alsnog aan te vullen. Onaangesproken flessen over? Geen probleem, deze nemen we gewoon weer retour!

Putmans gaat voor full-service

Om uw feest of evenement te laten slagen is er soms meer nodig dan alleen een culinaire versnapering en een lekker drankje. Putmans Verhuur kan ook uw inrichting, styling en entertainment regelen. Denk hierbij aan partytenten, serviesgoed, bestek, glaswerk, mobiele barren, tafels, krukken en nog veel meer. Kijk voor een indruk van onze verhuurartikelen op de verhuurpagina van deze website. U vindt daar een uitgebreide selectie over de mogelijkheden. 

 

Ook voor het regelen van ervaren horecapersoneel bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u zelf personeel dan kan onze contactpersoon als gastheer optreden en alles in goede banen leiden. 

 

Een feest zonder muziek is geen feest. Vindt u het lastig om een leuke artiest of band te vinden? Wellicht kan Putmans Verhuur ook op dit gebied iets voor u betekenen? Door de jaren heen hebben wij een groot aantal artiesten aan onze lijst toegevoegd die voor de finishing touch op uw feest of evenement kunnen zorgen.

 

Natuurlijk kun u altijd contact met ons opnemen voor specifieke vragen of wensen. Dát noemen wij nou full-service!


een kleine IMPRESSIE van onze heerlijkheden: